Tribal Football

Ionuț Lupescu:"Dinamo a avut şi noroc că a ajuns la baraj, au fost 4-5 rezultate favorabile"

Ionuț Lupescu:"Dinamo a avut şi noroc că a ajuns la baraj, au fost 4-5 rezultate favorabile"
Ionuț Lupescu:"Dinamo a avut şi noroc că a ajuns la baraj, au fost 4-5 rezultate favorabile"Profimedia
Fostul internațional Ionuț Lupescu a declarat, miercuri, că fosta sa echipă, Dinamo, a avut noroc de 4-5 rezultate ale adversarelor care i-au permis să joace barajul de menținere în Superliga de fotbal cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

"Sper că în aceste două meciuri băieții să aibă spirit de sacrificiu şi să reuşim să le câştigăm. Este o presiune, evident, dar cred că este o presiune plăcută pentru că ai şansa să rămâi în Liga I. Normal că eu credeam că Dinamo va ajunge la baraj, dar a depins şi de celelalte meciuri. Până la urmă am avut noroc, pentru că au fost patru-cinci rezultate favorabile", a spus Lupescu, prezent la Opera Română, cu ocazia aniversării a 76 de ani a Clubului Sportiv Dinamo.

Advertisement
Advertisement

Fostul atacant Marius Niculae a părut şi el optimist în privința menținerii echipei Dinamo pe prima scenă, bazându-se pe jocul consistent arătat în acest sezon.

"Dinamo pare o echipă mult mai solidă decât la ultimul baraj pe care l-a disputat. Eu cred că nu va fi uşor, dar vor rămâne în Liga I. Am văzut un joc consistent al lui Dinamo în ultima perioadă. Dar cred că a lipsit mult la Dinamo un jucător care să facă diferența, aşa cum FCSB îl are pe Florinel Coman, Craiova pe Mitriță, Farul pe Louis Munteanu sau Rapid pe Rrahmani", a declarat Niculae.

Echipa de fotbal Dinamo, clasată pe locul 7 la finalul play-out-ului Superligii, va disputa barajul de menținere/promovare pe prima scenă cu echipa de ligă secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Meciul tur va avea loc luni, 20 mai, de la ora 20:00, pe Arena Națională, în timp ce returul este programat pe terenul echipei de ligă secundă, o săptămână mai târziu.