Tribal Football

S Eurem spouští Livesport i vlastní studio. Moc se na turnaj těším, říká jeho první host

Nové digitální studio Livesportu.
Nové digitální studio Livesportu.Livesport
K nejrychlejším sportovním výsledkům, podrobným zprávám, autentickým audiokomentářům, videosestřihům zápasů z těch největších akcí či přehledným kurzům sázkových kanceláří přidává Livesport se zahájením fotbalového Eura další platformu pro fanoušky – digitální studio. To doprovodí každý hrací den evropského šampionátu v Německu a jeho tématem vždy bude šlágr programu příslušného odpoledne či večera.

Do studia jej vždy přijde rozebrat expert a jako první z bohaté plejády měl tu čest Roman Polom, bývalý mládežnický reprezentant a hráč Sparty či Olomouce. Toho potěšilo, že se turnaj opět bude konat v jediné zemi. "Jsem strašně rád, že se UEFA vrátila ke starému formátu, protože právě to kouzlo podle mě na minulém šampionátu chybělo. Německo navíc považuju za jednu z tří top zemí, kde se takový turnaj může pořádat. Těším se a očekávám tu nejvyšší úroveň," říká Polom.

Advertisement
Advertisement

Součástí studia bude nejen rozbor vlastního utkání, ovšem také spousta čísel, živý vstup redaktora Livesportu přímo z dějiště turnaje či okénko pro sázkaře. A také soutěž, která prověří, jak dobrý odhad fanoušci mají.

DigitLivesport

Německo – Skotsko (21:00+audiokomentář)