Tribal Football

Horváth po dohodě skončil v Domažlicích. Důvodem je zájem z vyšších soutěží, řekl prezident klubu

Horváth na tréninku Domažlic.
Horváth na tréninku Domažlic.Profimedia
Fotbalový trenér Pavel Horváth (49) v úterý po vzájemné dohodě skončil na lavičce třetiligových Domažlic. Západočeský klub oznámil klub na svém webu, že důvodem je zájem o kouče z vyšších soutěží. Bývalý reprezentant by se po úspěšném působení v České fotbalové lize (ČFL) chtěl vrátit do profesionálního fotbalu.

"Hlavním důvodem skončení jeho angažmá je zájem o Pavla Horvátha z vyšších soutěží. Byl v Domažlicích spokojený, ale samozřejmě pokukuje po možnosti trénovat v profesionálním fotbale. Pro Jiskru bylo ctí, že tady hrála a poté trénovala dnes již fotbalová legenda. Zanechal v historii klubu nesmazatelnou stopu," ocenil prezident klubu Jaroslav Ticháček.

Advertisement
Advertisement

Horváth byl asistentem ve Viktorii Plzeň, jako hlavní trenér vedl mimo jiné Příbram. Podle serveru iSport.cz jedná s Dynamem České Budějovice, které první ligu zachránilo až v baráži proti Táborsku.

Domažlice mu poděkovaly za odvedenou práci a profesionální přístup. "Celkové druhé místo v tabulce považujeme za úspěch," dodal Ticháček.

Jiskra soupeřila o první místo ve skupině A s B-týmem Slavie. Rezerva vršovického klubu si dnes a v sobotu ve finále o postup do druhé ligy zahraje s Velvary, vítězem skupiny B v ČFL.

Fotbalové přestupy ONLINE