Tribal Football

Presa din Anglia laudă prestația lui Drăgușin din meciul cu City: "A jucat bine!"

Tottenham - Manchester City 0-2
Tottenham - Manchester City 0-2Profimedia
În etapa restantă cu numărul 34 din Premier League, Manchester City a obținut trei puncte vitale care i-ar putea aduce un nou titlu în Premier League, după ce elevii lui Pep Guardiola au învins-o cu 2-0 în deplasare pe Tottenham. Radu Drăgușin a fost integralist și a primit nota 6.5 din partea Flashscore.

Chiar dacă românul a făcut o partidă bună, Ange Postecoglou a fost dezamăgit complet de atitudinea jucătorilor.

Advertisement
Advertisement

”A fost un meci strâns. În momentele importante, noi nu am reușit să profităm, iar eu au făcut-o. Am crezut tot timpul că suntem în meci, chiar și la 0-1, am avut o ocazie mare să egalăm. În a doua repriză, am încercat să egalăm, iar ei au avut mai mult spațiu, dar am crezut că suntem bine până la al doilea gol.

Bineînțeles că este o șansă ratată. Am pierdut un meci, deci este o șansă ratată să luăm trei puncte. Am avut ocazii de care trebuia să profităm.

Am pierdut meciul, sunt dezamăgit. Nu avem nimic bun să luăm în momentul ăsta, pentru că am pierdut. Vom evalua întreg sezonul, mai avem un meci. Trebuie să câștigăm”, a declarat Ange Postecoglou.

Presa din Anglia laudă prestația lui Radu Drăgușin

"A avut o intrare excelentă asupra lui Haaland în minutul 18, după ce a urmărit un atac. Apoi o altă lovitură mare de cap la un șut al lui Silva, deși spaniolul se pare că era în offside. Românul a sărbătorit momentul excelent ca pe un gol. A continuat să se descurce bine în mare parte a întâlnirii și va avea parte mult timp de joc în sezonul următor. A fost o demonstrație foarte bună împotriva unei echipe de top", notează presa din Anglia.

Note juc
Note jucFlashscore

Antrenorul australian și-a exprimat neînțelegerea față de mentalitatea unor suporteri ai lui Tottenham, care, se pare, și-au dorit ca echipa lor să piardă în fața lui Manchester City, sperând astfel că șansele la titlu ale rivalilor de la Arsenal vor scădea. De asemenea, Postecoglou a făcut aluzie la unele comportamente ale unor jucători din echipă în timpul meciului.

”Este dezamăgitor. Din nefericire, ultimele 48 de ore mi-au arătat asta, atât în interiorul clubului, cât și în afara clubului.

A fost un exercițiu interesant, sunt obsevațiile mele. Voi vă puteți face propriile presupuneri în legătură cu ce s-a întâmplat”, a mai spus Ange Postecoglou la conferința de presă.