Tribal Football

Expert Zlámal o zápasu dne: Maďaři nedají gól. Kroos? Jako quarterback v americkém fotbale

Zdeněk Zlámal v zápasovém studiu Livesportu.
Zdeněk Zlámal v zápasovém studiu Livesportu.Livesport
Livesport v rámci Eura 2024 nabízí fanouškům další platformu v podobě digitálního studia. To doprovází každý hrací den evropského šampionátu v Německu a jeho tématem je vždy šlágr programu příslušného dne. Tentokrát jde o zápas domácí reprezentace s Maďarskem, který rozebral fotbalový expert a někdejší brankář Olomouce, Bohemians nebo skotských Hearts Zdeněk Zlamál (38).

Německo – Maďarsko (18:00+audiokomentář)

Maďaři sice na úvod ME padli se Švýcarskem 1:3, ovšem Německu v posledních třech vzájemných zápasech nepodlehli. Od června 2021 s ním uhráli dvě remízy a jednou ho porazili. Zlámal v zápasovém studiu Livesportu i tak vyjádřil přesvědčení, že večer se ve Stuttgartu střelecky neprosadí.

Advertisement
Advertisement

"Maďaři nedají v zápase s Německem ani gól. Němci podali v prvním zápase dokonalý výkon a jsou pro mě hlavním favoritem na vítězství celého Eura," uvedl bývalý gólman s odkazem na úvodní duel turnaje, v němž domácí zničili Skotsko 5:1.

Studio k zLivesport

Vidět v něm byl i Toni Kroos, který se po téměř třech letech do národního týmu vrátil, aby po Euru uzavřel aktivní hráčskou dráhu. "Je mi líto, že končí kariéru. Je jako quarterback v americkém fotbale, rozdává přihrávky na všechny strany a v celém zápase se Skotskem měl jen jednu špatnou na desítky perfektních," prohlásil Zlamál.

Program Eura: Kdy hrají Češi?