Tribal Football

Expert Hovorka o zápasu dne: Slováci nám ukázali cestu, Schick se gólově prosadí

David Hovorka ve studiu rozebral zápas mezi Portugalskem a Českem.
David Hovorka ve studiu rozebral zápas mezi Portugalskem a Českem.Livesport
Livesport se zahájením Eura 2024 přidal další platformu pro fanoušky – digitální studio. To doprovodí každý hrací den evropského šampionátu v Německu a jeho tématem vždy bude šlágr programu příslušného dne. Tentokrát jde o zápas Portugalska s Českem, který rozebral fotbalový expert a někdejší obránce Sparty, Slavie a národního týmu David Hovorka (30).

Portugalsko – Česko (21:00) + audiokomentář

Přestože fotbalové Euro odstartovalo již v pátek, česká reprezentace se pod vedením Ivana Haška dostane do hry až dnes večer – tedy jako poslední ze všech. Na úvod šampionátu navíc národní tým nečeká nic jednoduchého. 

Advertisement
Advertisement

Parta kolem kapitána Tomáše Součka se musí popasovat s favorizovaným Portugalskem, v jehož středu nechybí ani hvězdný Cristiano Ronaldo. "Kdyby Ronaldo hrál v Evropě, tak se bavíme o tom, že přijíždí útočník v TOP formě, ale uvidíme, zda bude ještě stíhat evropské špičkové tempo," říká na adresu vyhlášeného střelce Hovorka.

Studio k zLivesport

"Nehraju na scénáře, to, že bychom neměli postoupit ze skupiny si nepřipouštím, Slováci nám ukázali cestu. Schick dá gól, věřím mu, klidně i z penalty," říká optimisticky Hovorka a zároveň připomněl pondělní nečekanou výhru Slovenska 1:0 nad favorizovanou Belgií. Podaří se českému výběru podobný kousek?

Program Eura: Kdy hrají Češi?